Home Jeugd Oranje Blauw'15 O15-1

PSV'35/VV Vlodrop C1

Sporting Sittard C1 - PSV C1

Afdrukken PDF

Afgelopen zaterdag speelde onze C1 in de 3e bekerronde tegen Sporting Sittard C1. Met 6 D-spelers in de gelederen speelde PSV een uitstekende wedstrijd. Na een 1-1 eindstand won Sporting Sittard uiteindelijk na het nemen van strafschoppen.

Laatst aangepast ( zondag 22 februari 2015 )

PSV C1 kampioen

Vandaag de laatste competitie wedstrijd voor de C1 tegen de Ster in Stein. Met een gezonde spanning kwamen ze het veld op en de wedstrijd ging de eerste helft gelijk op. Niet lang voor rust kopte Klaas, uit een geweldige corner, de bal het net in, 1-0 voor PSV. Met deze stand gingen ze de rust in. De 2e helft begon moeizaam voor PSV, want al vrij snel viel de gelijkmaker voor de Ster, 1-1. Daarna had de Ster binnen enkele minuten nog enkele goede kansen die echter niet benut werden. PSV herpakte zich daarna gelukkig. Na een tijdje lekker voetbal te laten zien, met schitterende combinaties, scoorde Gilles de 2-1 voor PSV. De Ster kreeg hierdoor een mentale dreun. Uiteindelijk scoorde Jesse nog de 3-1 en dit was ook de eindstand.
PSV'35 C1 KAMPIOEN voor de tweede keer op rij!! Knappe prestatie, dus een dikke proficiat voor de spelers en al hun leiders.

Frank van Riet maakte onderstaande foto's:

Laatst aangepast ( zondag 02 december 2012 ) Lees meer...

Kampioensuitje PSV C1

Door Frank van Riet - Op 29 september, na de wedstrijd van de C1 tegen Lindenheuvel (4-2), kregen de leiders van de C1, Jannie, Pascal, Yannick, Tom en Miquel, een bedankje aangeboden namens de spelers en hun ouders. Dit alles voor hun inzet, enthousiasme en het behalen van het kampioenschap in het afgelopen seizoen.
De dag erna, op zondag 30 september, zijn de leiders met de C1 naar de wedstrijd VVV-PSV geweest. PSV won met 6-0 van VVV, dit tot tevredenheid van ongeveer de helft van de PSV'35 supporters. De andere helft was wat minder enthousiast...
Na de wedstrijd hebben de leiders de jongens nog getrakteerd op een "frietje met", om de dag gezellig af te sluiten.
PSV'35 bedankt voor het beschikbaar stellen van de kaartjes en leiders.
Bedankt voor alles.

Jip, Randy, Savio, Omar, Jesse, Erin, Joshua, Indy, Taco, Ralph, Martijn, Mitchel, Dion, Gilles, Klaas en Nino

Onderstaand enkele foto's:

Laatst aangepast ( maandag 01 oktober 2012 ) Lees meer...

PSV'35 C1 KAMPIOEN!

Door Tom Montforts - Daar stonden ze dan! De mannen van de C, een half uur voor aanvang op het hoofdveld van PSV35, popelend en zenuwachtig te wachten op de directe concurrent voor het kampioenschap: SVC!!
Daar kwamen ze aan. Met toeters en bellen arriveerden ze op de parkeerplaats. Om 12:30 uur gaf scheidsrechter Bert Sonntag het startsignaal voor de wedstrijd.

Laatst aangepast ( zondag 27 mei 2012 ) Lees meer...