Home Senioren Oranje Blauw'15 5 SVC 2000 4 - Oranje Blauw'15 5: 2-5

SVC 2000 4 - Oranje Blauw'15 5: 2-5

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Deze zondag de uitwedstrijd van het 5e team tegen SVC 4 uit Roermond. Er werd nog altijd gewacht op de eerste zege. Zou dat er vandaag in zitten? We zullen het zien.

In de openingsfase ging het duel gelijk op. Oranje Blauw kreeg de beste kansen, maar het was toch de thuisclub dat op voorsprong kwam, 1-0. Oranje Blauw herpakte zich weer en kwam nog voor de rust op 1-1 door Tim Wolters na een sublieme pass van Martijn Smeets. De verdiende gelijkmaker. De rust naderde en het 5e kreeg nog genoeg kansen om op voorsprong te komen. Echter bleef het tot de rust 1-1.

In de 2e helft Oranje Blauw met het meeste balbezit, maar het was toch weer raak aan de andere kant, 2-1. Weer moesten de gasten opnieuw beginnen de achterstand weg te werken. En met succes. Het werd snel weer gelijk door Xander uit een vlotte aanval, 2-2. Vrij snel daarna kwam Oranje Blauw zelfs op voorsprong door Bart Kierkels, 2-3.
Eigenlijk was Oranje Blauw de betere ploeg in de 2e helft en breidde de score uit naar 2-4 door opnieuw Xander. Kansen kwamen er genoeg omdat er veel ruimte lag. De slotfase brak aan. Toch maakte Oranje Blauw er nog 2-5 van door de 2e van Tim Wolters. Dit was tevens de eindstand. Heel goed gevoetbald. Vooral in de 2e helft.

De eerste overwinning is eindelijk een feit. Hier hebben we allemaal hard voor geknokt. Compliment aan het hele team. Hopelijk kunnen we deze vorm dit seizoen vasthouden.
Komende zondag is de volgende wedstrijd. Thuiswedstrijd tegen Horn 3. Hopelijk wordt er dan weer veel strijd geleverd als vandaag en de kansen afgemaakt. Kom op.