Oranje Blauw'15 VR1

Zevende winstpartij op rij voor Dames 1

Afdrukken PDF

Door Jack Reihs - Afgelopen zondag 18 december stond de inhaalwedstrijd in Belfeldia op het programma.

De wedstrijd werdt om 10.30 uur afgetrapt na 8 min was het raak door een mooie goal van Patricia, alles leek er op dat we snel zouden uitlopen naar een mooi resultaat. Helaas werdt de wedstrijd door de scheidsrechter regelmatig ontregeld in ons nadeel waardoor de frustraties wat hoog opliepen geheel ten onrechte.

Na de pauze werdt er in een mooie solo aktie van de tegenstander 1 - 1 gescoord in de 47 min. Na deze goal werden we veel sterker en kregen regelmatig kansen om de voorsprong uit te breiden, toen begonnen de 8 minuten van oranje blauw: 1 - 2 Emmy 80 min , 1 - 3 Nadja 85 min, 1 - 4 Emmy penalty 88 min.

Mooi detail was dat Stef ( keeper ) een onterechte penalty stopte bij de stand van 1-2 !!!

Dit was de 7de winstpartij op rij en de 1ste plaats in de 5e klasse is een feit, dit is een groot compliment naar de hele groep toe inclusief de trouwe supporters en leiders / sters en trainers.

Lady van de day werdt Patricia.

Laatst aangepast ( maandag 19 december 2016 )

Winst dames tegen Slekker Boys

Door Jack Reihs - Afgelopen zondag 4 dec stond de wedstrijd Oranje Blauw-Slekker Boys op het programma ( nr 4 tegen nr 2).

Op de koude grijs gevroren mat werdt de aftrap gedaan om 10 uur, Oranje Blauw ging vanaf de 1ste minuut in de aanval wat resulteerde in een aantal kansen voor onze dames. Na 20 minuten was het raak 1-0 door Emmy , in de 27ste minuut maakte Anthe de 2-0 en dit was ook de rust stand.

Na de pauze werdt het in de 48 ste minuut 3-0 door Cheyenne, na deze stand was de concentratie even wat minder en viel de 3-1 en al snel de 3-2. Na deze 2 doelpunten was het even spannend maar pakte de dames het goede spel van de eerste helft weer goed op met als resultaat 3 doelpunten in 5 minuten ( 4 - 2 Emmy , 5-2 en 6-2 door Nadja )

Door dit resultaat staan we nu op de 2 de plaats.

Als Lady of the day werdt Nadja uitgeroepen,

Dames winnen van Maasgouw

Door Jack Reihs - Afgelopen zondag 13 nov stond de wedstrijd Oranje Blauw - Maasgouw op het programma. Oranje Blauw had zich veel voorgenomen tegen de nr laatst in de vijfde klasse. Maasgouw liet zien dat deze plek niet terecht was en de eerste 30 minuten werdt Oranje Blauw van de mat gespeeld met resultaat 0-1, daarna werden we steeds sterker maar doelpunt wilde maar niet vallen in de eerste helft.

Na de pauze en een flinke peptalk aan onze dames kwamen we sterk uit de startblokken. Na 60 minuten kwam de verdiende gelijkmaker door Michelle. In de 67e minuut werdt de eindstand bereikt 2-1 door Nadja.

Uiteindelijk wederom 3 punten en de 5 de winst op rij .

Lady of the day werdt Gwenny.

Laatst aangepast ( maandag 14 november 2016 )

Dames Oranje Blauw winnen derby in Vesta

Door Jack Reihs - Afgelopen zondag 6 nov stond de derby op het programma voor de dames, Vesta - Oranje Blauw'15. Met een bijna nagenoeg compleet team vertrokken we naar Melick, altijd een beladen en spannende wedstrijd .

Laatst aangepast ( maandag 07 november 2016 ) Lees meer...

Dames winnen inhaal wedstrijd

Door Jack Reihs - Zondag 23 oktober stond de inhaalwedstrijd op het programma: Rkhvc - oranje blauw'15.

Op deze kille en grijze zondag waren we te gast in Hunse , de wedstrijd werd na een 10 minuten naar de hand van onze dames gezet, resultaat was een fiks aantal kansen. Na 25 minuten was het raak 0-1 door Anthe, in de 35 minuut was het wederom Anthe die de 0-2 scoorde. We creeerden kans op kans maar 0-3 wilde maar niet vallen.

Door de druk die er werd gezet door onze dames viel er ruimte voor Rkhvc die op slag van rust de 1-2 op het bord zette geheel tegen de verhoudingen van het wedstrijd beeld in.

Na de pauze werdt de wedstrijd voortgezet met goed en verzorgd voetbal en wederom vele kansen. In de 65 minuut werd een mooie aanval afgerond door Kiki en kwam de eindstand op het bord.

Door deze winst staan de dames op een 2de plaats in de 5de klasse.

"Lady of the day " (wat we vanaf vorige week wekelijks uitroepen ) is Kiki geworden. Vorige week was dit Michelle .

Laatst aangepast ( maandag 24 oktober 2016 )

Dames winnen van Veritas

Door Jack Reihs - Afgelopen zondag stond de wedstrijd Oranje Blauw - Veritas op het programma.

De wedstrijd werd goed gestart en Oranje Blauw zette de tegenstander direct vast op hun helft. Er werden veel kansen gecreeerd maar een doelpunt werd niet gescoord in de 1ste helft, mede door het sterk verdedigende Veritas. Veritas was sterk in de counter en kwam regelmatig gevaarlijk uit de verdediging met enkele kansen.

Na de pauze bleef Oranje Blauw druk zetten maar het duurde tot de 80 min voordat het eerste doelpunt viel door Michelle. Enkele minuten later werd een mooie uitgespeelde aanval afgerond door Michelle, 2-0. In de 85e minuut werd de eindstand bepaald 3- 0 door Nadja.

Wederom 3 punten voor Oranje Blauw, op naar RKHVC as zondag.

Laatst aangepast ( dinsdag 18 oktober 2016 )

Dames winnen van OVCS met 0-6

Door Jack Reihs - Na de onterechte nederlaag van afgelopen zondag moesten we op bezoek bij OVCS op het kunstgras. Vanaf minuut 1 was Oranje Blauw bij de les en werd er geweldig en verzorgd voetbal gespeeld op de kunstgrasmat van OVCS. Na 10 min werd het 0-1 door Maud uit een corner. Na 25 min viel de 0 -2 door Nadja uit een geweldige vrije trap en 0-3 uit een mooi geplaatst schot door nadja.

Na de pauze werd er weer gas gegeven en maakte Nadja de 0-4. 0-5 kwam op naam van Chelsea; de bal werdt mooi klaar gelegd door Kiki. In de 85 min werdt het 0-6 door Michelle met een verdiende goal voor haar.

Mooi teamresultaat, op naar de volgende wedstrijd.

Dames 1 starten met overwinning

Door Jack Reihs - Afgelopen zondag was het eindelijk zover, de dames van Oranje Blauw'15 werden na 5 weken hard trainen weer losgelaten op de Oranje Blauw velden. De tegenstander was Bieslo dames 1.

De start was prima veel inzet en hard werkend gingen we van start. De tegenstander werd direct onder druk gezet met als resultaat veel kansen. Na een 30 min spelen maakten we de 1-0 door Michelle. Uit een corner kwam de gelijkmaker onverwachts tot stand 1-1. Met een mooie afstandstreffer scoorde Emmy 2-1.

in de 2e helft werd het spel van Oranje Blauw wat minder verzorgd en dat resulteerde in 2-2. 10 min voor tijd werd de verdiende 3-2 gescoord door Cheyenne en werd er niks meer weggegeven.

Prima overwinning en afspraak staat indien we niet verliezen hoeven we niet uit te lopen op de trainings avonden.
Op na aanstaande zondag thuis tegen Sittard Dames 1.

Laatst aangepast ( donderdag 29 september 2016 )