Home Jeugd PSV'35/VV Vlodrop C1 PSV C1 kampioen

PSV C1 kampioen

Afdrukken PDF

Vandaag de laatste competitie wedstrijd voor de C1 tegen de Ster in Stein. Met een gezonde spanning kwamen ze het veld op en de wedstrijd ging de eerste helft gelijk op. Niet lang voor rust kopte Klaas, uit een geweldige corner, de bal het net in, 1-0 voor PSV. Met deze stand gingen ze de rust in. De 2e helft begon moeizaam voor PSV, want al vrij snel viel de gelijkmaker voor de Ster, 1-1. Daarna had de Ster binnen enkele minuten nog enkele goede kansen die echter niet benut werden. PSV herpakte zich daarna gelukkig. Na een tijdje lekker voetbal te laten zien, met schitterende combinaties, scoorde Gilles de 2-1 voor PSV. De Ster kreeg hierdoor een mentale dreun. Uiteindelijk scoorde Jesse nog de 3-1 en dit was ook de eindstand.
PSV'35 C1 KAMPIOEN voor de tweede keer op rij!! Knappe prestatie, dus een dikke proficiat voor de spelers en al hun leiders.