Home Jeugd PSV'35/VV Vlodrop C1 PSV'35 C1 KAMPIOEN!

PSV'35 C1 KAMPIOEN!

Afdrukken PDF

Door Tom Montforts - Daar stonden ze dan! De mannen van de C, een half uur voor aanvang op het hoofdveld van PSV35, popelend en zenuwachtig te wachten op de directe concurrent voor het kampioenschap: SVC!!
Daar kwamen ze aan. Met toeters en bellen arriveerden ze op de parkeerplaats. Om 12:30 uur gaf scheidsrechter Bert Sonntag het startsignaal voor de wedstrijd.

Onze mannen begonnen de wedstrijd prima en dat resulteerde tot een kans voor Gilles Thegels die rakelings naast schoot.
De wedstrijd was spannend. PSV was beter maar SVC kwam er een aantal keren gevaarlijk uit. Na een drinkpauze achter een kwartier floot Bert af voor rust. Na de rust ging het weer beide kanten uit al was PSV dat de wedstrijd steeds meer naar zich toe trok. Na ongeveer een kwartier na rust kwam de bal voor het doel van SVC.
Na wat gerommel in de 5 meter bedacht Omar Roncevic zich niet en schoot de bal prima in het doel. 1-0!!
Het bleef spannend tot de laatste minuut en  zelfs in blessuretijd kreeg de spits van SVC nog een grote kans maar hij kreeg de bal niet laag genoeg en schoot hard over.
Scheidsrechter Bert Sonntag verloste de spelers, trainers en ouders van de mannen van de C en floot af. Einde wedstrijd en het kampioenschap binnen. Na een flinke ontlading bij iedereen van het team ging het feest door in de kantine met spelers, trainers en ouders. De spelers vonden dat het kampioenschapsfeest verder gevierd moest worden en lagen zich als echte profs bij Taco in het zwembad.